Twuyvermolen

St. Pancras                                                                               

 

Gastenboek

53 berichten op 11 pagina's
Bob en manja deVries
12-03-23 22:01:36
Lieve familie,
Wat een fantastisch e zondagmiddag mochten we met onze gasten bij jullie doorbrengen. Iedereen heeft genoten van de duidelijke uitleg en rondleiding.De 3 oudsten vooral omdat zij van voor de oorlog zijn. En de kleinzonen hebben ook een leerzame middag gehad.
Wat is onze streek toch mooi.
Bob en Manja
Opmerking:
Lieve mensen, dank jullie wel! Super fijn dat jullie genoten hebben, dat gold voor ons ook! :-)
Gonnie en Tine Tuinclub Achter de Dijk Ursem Tine van den Berg
08-03-23 17:35:13
Beste Rob en Suzanne,
Vanmiddag hebben wij een hele mooie excursie gehad in jullie prachtig verbouwde molen. We zijn heel gastvrij ontvangen en voelden ons ook vrij om van alles te vragen. Rob legde aan de hand van een model veel uit over de stand van de wieken en het technische gebeuren konden we met eigen ogen bewonderen. Suzanne maakte aan de hand van foto's veel duidelijk over de verbouwing en het enorme project wat is afgerond. Bij de jeugd en bij veel oudere bezoekers proberen zij ons cultureel erfgoed een plek in ons hart te geven. waarvoor dank!
Opmerking:
Dank jullie wel, lief :-) Heel erg leuk dat jullie er waren, jullie waren een erg geïnteresseerde groep met goeie vragen en wisten zelf ook van alles! En die heerlijke eigen gebakken appeltaart, jammie!
Dick en Corinne Vrijhoef
23-12-19 17:22:36
Beste mensen,
zondagavond waren we met nog drie echtparen bij de molen op bezoek en namens ons allen , onze complimenten.
De molen is schitterend , de ontvangst en rondleiding prima een mooie film met veel informatie en we kregen ook nog kerstbrood en glühwein aangeboden , kortom we hadden een prachtige avond , Langedijk kan trots op jullie zijn.
Met vriendelijke groet,

Dick en Corinne
Opmerking:
Dankjulliewel voor de warme reactie :-) Wij hebben zelf ook erg genoten van de avond. Met al die gezellige bezoekers is voor ons de kerst begonnen!
Lisette Lisette Kreijger
20-12-19 07:51:44
Het was een supermooie namiddag gisteren bij jullie. Wat een prachtige locatie. Hartelijk dank voor de bijzondere rondleiding, helemaal naar boven! En dat wij bij jullie deze kerstborrel mochten houden. Iedereen had het naar zijn zin. Het eerste lied dat wij zongen was afkomstig van The Miller Sisters (vertaald: de familie molenaar; familieleden). Dat vond ik nog wel even leuk te vertellen.
Wellicht tot een volgende keer,
Mvg Lisette Kreijger, Stichting Present
Opmerking:
Dank voor het bericht, leuk dat jullie er waren!
Margaret de Waard
22-03-19 12:10:58
Beste Suzanne en Rob,
Gisteren hebben we genoten van de rondleiding, de prachtige verhalen over de molen en jullie enthousiasme van de renovatie en werk . Onze vrijwilligersgroep van de kinderopvang in het AZC in Heerhugowaard waren erg onder de indruk over het reilen en zeilen van een molenaarsgezin . Het is altijd interessant hoe de geschiedenis van onze voorouders in de polder is gegaan .Ook voor de volgende generaties blijft zo een beetje historie begrijpelijk . Veel succes met verhalen vertellen aan iedereen die geïnteresseerd is in molens
Groeten Margaret
Opmerking:
Heel hartelijk dank voor je aardige reactie!
Tonen: 5  10   20